Rendelés | áruátvétel | szállítás | fizetés

1.) Árajánlat kérés:

Ha nincs közzétett árlista, kérjen árajánlatot emailben, vagy telefonon. Ha még nem vásárolt nálunk, az árajánlat kérésekor adja meg az alábbiakat:

  pontos számlázási címet

  adószámot

  elérhetőséget

Ekkor egy sorszámozott árajánlatot küldünk, melyen minden fontos adat megtalálható: eladó és vevő neve, címe, adószáma (ha van), a termék azonosító, nettó és bruttó ár, fizetési határidő, érvényesség, stb. Ha bármely adat nem egyezik, kérjük jelezze, mert rendelés után ezen adatokból készül a számla. A későbbiekben erre a számra lehet hivatkozni (min. 6 hónapig) akkor is, ha már lejárt az érvényesség.

  Az ajánlat érvényessége (általában) 30 naptári nap

  E-mailcím: protec[kukac]protec.co.hu

2.) Rendelés és visszaigazolás:

Rendeléskor hivatkozzon az árajánlat sorszámára. Megrendelését írásban visszaigazoljuk. Ha valamely adat hibás (cím, adószám, cégnév, stb) feltétlen jelezze, mert ez alapján készül a számla. Ha még nem vásárolt nálunk, kérjük megadni a bankszámla számot. Ez készpénzes fizetés esetén nem kell.

 

3.) Késik a visszaigazolás?

Ha az árajánlat (v. megrendelés) kérésre 48 órán (két munkanap) belül nem kap választ, ismételje meg az email-t és hívjon fel minket telefonon. Az email is elveszhet. Rejtély hogyan, de előfordul. Nyári időszakban érdemes a honlapon ellenőrizni a nyitvatartást, mert előfordul, hogy szabadság miatt zárva vagyunk.

4.) Az áru átvétele és a szállítás:

Az áru érkezésekor telefonon értesítjük és egyeztetjük a szállítást (amennyiben ez korábban nem lett tisztázva). Az áru átvételére két lehetőség van:

  Személyes átvétel: 1038 Bp. Szentendrei út 246.

  Szállítás futárral. A számla a csomagban lesz.

Elvesztése esetén elektronikus formában tudunk másik számlát küldeni.

 

5.) Az áru visszaadása:

 Garanciális probléma esetén: ha a kapott termék a rendeléstől eltérő és a tévedés, vagy eleve más áru kiadása bizonyítottan a Protec Mo. kft. hibájából történt. A feltételek fennállása esetén a Protec az árut visszaveszi

Fontos:

A vásárló nem jogosult visszaszállítani (konkrét garanciális probléma hiányában) a katalógusból kiválasztott, a megadott méret, anyag és szín szerint a Németországban legyártatott röntgen védőruhát. Jellemzően ilyen a Dr.Goos röntgen védőruhák nagy része. A védőkötény, védőkabát, duplaköpeny, szoknya/mellény, fogászati kötény méret/anyag/szín szerint egyedi rendelésre készülnek.

 

6.) Fizetés:

Készpénzben az áru átvételekor.

Átutalással (állandó, szerződéses partnereinknek).

Proforma számlával, előre utalással.

Ritkán előforduló termékekre (vagy sorozatos fizetési késedelem esetén) új rendelést csak a Proforma számla, vagy 50% előzetes megfizetése után fogadunk el.