Rendelés | áruátvétel | szállítás | fizetés

1.) Árajánlat kérés:

Ha nincs közzétett árlista, kérjen árajánlatot emailben, vagy telefonon. Ha még nem vásárolt nálunk, az árajánlat kérésekor adja meg az alábbiakat:

   pontos számlázási címet

   adószámot

   elérhetőséget

Ekkor egy sorszámozott árajánlatot küldünk, melyen minden fontos adat megtalálható: eladó és vevő neve, címe, adószáma (ha van), a termék azonosító, nettó és bruttó ár, fizetési határidő, érvényesség, stb. Ha bármely adat nem egyezik, kérjük jelezze, mert rendelés után ezen adatokból készül a számla. A későbbiekben erre a számra lehet hivatkozni (min. 6 hónapig) akkor is, ha már lejárt az érvényesség.

   Az ajánlat érvényessége (általában) 30 naptári nap

   E-mailcím: protec[kukacka]protec.co.hu

 

2.) Rendelés és visszaigazolás:

Rendeléskor hivatkozzon az árajánlat sorszámára. Megrendelését írásban visszaigazoljuk. Ha valamely adat hibás (cím, adószám, cégnév, stb) feltétlen jelezze, mert ez alapján készül a számla. Ha még nem vásárolt nálunk, kérjük megadni a bankszámla számot. Ez készpénzes fizetés esetén nem kell.

 

3.) Késik a visszaigazolás?

Ha az árajánlat (v. megrendelés) kérésre 48 órán (két munkanap) belül nem kap választ, ismételje meg az email-t és hívjon fel minket telefonon. Az email is elveszhet. Rejtély hogyan, de előfordul. Nyári időszakban érdemes a honlapon ellenőrizni a nyitvatartást, mert előfordul, hogy szabadság miatt zárva vagyunk.

 

 

 

4.) Az áru átvétele és a szállítás:

Az áru érkezésekor telefonon értesítjük és egyeztetjük a szállítást (amennyiben ez korábban nem lett tisztázva). Az áru átvételére két lehetőség van:

   Személyes átvétel: 1038 Bp. Szentendrei út 246.

   Szállítás futárral. A számla a csomagban lesz.

Elvesztése esetén elektronikus formában tudunk másik számlát küldeni.

 

5.) Fizetés:

   Készpénzben az áru átvételekor.

   Utánvétel, készpénzben a futárnak.

Ebben az esetben a számlát csak készpénzben egyenlítheti ki, azaz bankkártya használata nem lehetséges. Ha az utánvétes fizetési módot választja, ezt mindenképpen vegye figyelembe.

   Átutalással (állandó, szerződéses partnereinknek).

   Proforma számlával, előre utalással.

Ritkán előforduló, vagy nagy értékű termékekre, vagy sorozatos fizetési késedelem esetén új rendelést csak a Proforma számla, vagy 50% előzetes megfizetése után fogadunk el.

 

6.) Az áru visszaadása:

 Garanciális probléma esetén: ha a kapott termék a rendeléstől eltérő és a tévedés, vagy eleve más áru kiadása bizonyítottan a Protec Mo. kft. hibájából történt. A feltételek fennállása esetén a Protec az árut visszaveszi

Fontos:

A vásárló nem jogosult visszaszállítani (konkrét garanciális probléma hiányában) a katalógusból kiválasztott méret szerint Németországban legyártott védőruhát. Ezek a védőkötény, védőkabát, duplaköpeny, szoknya/mellény, fogászati kötény, melyek számtalan méret és szín, többféle anyagból, különböző védelmi képességekkel egyedileg készülnek.