Cégtörténet...

1985 Céglapítás "Labor-Elektronika GMK" néven (GMK = gazdasági munkaközösség). Ügyvezető (akkoriban "képviselő") Maász Gyula. A vállalkozás fő profilja röntgen filmelőhívók javítása és felújítása.

1989 A vállalkozás profilja bővül, a röntgenben használatos termékek (röntgenfilm és vegyszer, kazetta, fólia, Lysholm rács) bekerülnek az ajánlatunkba.

1991 A Labor-Elektronika 1991. februártól a PROTEC rtg filmelőhívó automaták magyarországi márkaszervize.

1995 Ez év május 10-én lettünk a PROTEC GmbH kizárólagos képviselete és márkaszervize Magyarországon. Többhetes szakmai gyakorlat Németországban. Megkezdődik a PROTEC filmelőhívók magyarországi összeszerelése. A PROTEC lesz a legnagyobb darabszámban forgalomba került filmelőhívó az országban.

Az magyarországi összeszerelés eredménye 300 db PROTEC filmelőhívó automata, mely a 2000-es évek első felében az akkori gépállomány 50%-a volt.

1996 Megalakul a PROTEC Magyarország Kft. (1996.05.25). Fő tevékenység továbbra is az előhívó szerviz, valamint a Protec filmelőhívók összeszerelése és forgalmazása. Röntgenfilm, röntgen vegyszer, röntgen rács és más termékek mellett a röntgen védőruhák is bekerültek az ajánlatunkba. Az ügyvezető: Maász Gyula.

2001 Elkészül a szerviz és az áruraktár épülete a Szentendrei út 246. alatt. Parkolás és rakodás az udvaron.

2009 Ebben az évben a lettünk Dr Goos GmbH magyarországi képviselete. A Dr. Goos a legnagyobb európai röntgen védőruha gyártó. A varroda és a központi raktár Heidelbergben (Németország) található. A védőruhák a méret megadása, valamint a kért ólomegyenérték és a megadott szín alapján egyedileg készülnek.

2010 Elkezdődött a mobil röntgen asztalok forgalmazása.

2023 Dolgozunk.

A cégnév eredete: Processor Technology, azaz: Protec